ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ...

Αποστολή Μηνύματος

Προσθετική Δοντιών

Υπηρεσίες Προσθετικής Δοντιών
Γέφυρες Συχνές Ερωτήσεις για τις γέφυρες

Μεταλλοκεραμικές στεφάνες ή γέφυρες

Ολοκεραμικές στεφάνες ή γέφυρες

Μεταβατικές (προσωρινές) στεφάνες ή γέφυρες

 

Ανασύσταση μύλης με χυτό ενδορριζικό άξονα

Ο χυτός ενδορριζικός άξονας είναι μια μεταλλική κατασκευή που κατασκευάζεται στο εργαστήριο και τοποθετείται στο εσωτερικό της ρίζας απονευρωμένου δοντιού για να αντικαταστήσει μεγάλη απώλεια οδοντικού τμήματος ώστε να μπορέσει να δεχτεί στεφάνη.

Ολικές οδοντοστοιχίες

Είναι οι γνωστές μασέλες και αποτελούν αποκαταστάσεις οι οποίες τοποθετούνται όταν οι ασθενείς έχουν χάσει όλα τα δόντια τους. Διευκολύνουν την μάσηση, την ομιλία και την αισθητική. Μπορούν να αφαιρεθούν από τον ασθενή.

Μερικές οδοντοστοιχίες

Η μερική οδοντοστοιχία ή βιτάλιουμ, είναι κατασκευή η οποία τοποθετείται όταν ο ασθενής έχει χάσει αρκετά δόντια και η τοποθέτηση γέφυρας ή εμφυτευμάτων δεν είναι εφικτή. Διευκολύνει την μάσηση, την ομιλία και την αισθητική και μπορεί να αφαιρεθεί από τον ασθενή.

Άμεσες οδοντοστοιχίες

Είναι οδοντοστοιχίες που κατασκευάζονται πριν τις εξαγωγές δοντιών και τοποθετούνται αμέσως μετά από τις εξαγωγές επιτρέποντας στον ασθενή να έχει ικανοποιητική αισθητική, ομιλία και μάσηση.

Επιδιόρθωση και επανεφαρμογή οδοντοστοιχίας

Η επιδιόρθωση της οδοντοστοιχίας πραγματοποιείται μετά από κάποιο σπάσιμο της ή ξεκόλλημα κάποιου δοντιού ενώ η επανεφαρμογή δηλαδή το γέμισμα αποτελεί απαραίτητη διαδικασία μετά από κάποιο χρονικό διάστημα από την κατασκευή της οδοντοστοιχίας καθώς τα ούλα και τα οστά των γνάθων από τα οποία έχουν απομακρυνθεί τα δόντια υποχωρούν.

Νάρθηκες αθλητών και βρυγμού

Οι νάρθηκες των αθλητών προστατεύουν τα δόντια από τους τραυματισμούς ενώ οι νάρθηκες βρυγμού τοποθετούνται κατά την διάρκεια του ύπνου και προστατεύουν τα δόντια από το τρίξιμο και τρίψιμο των δοντιών που παρατηρείται σε ορισμένους ασθενείς κατά την διάρκεια του ύπνου.